9/1/12

Se'ns van fondre els ploms al 4t. quart

Va ser un inici massa bonic, era molt estrany que al primer quart haguéssim fet 25 punts a tot un Caja Laboral i que guanyéssim de 10 (25-15). Al 2n quart ens varen fer baixar del nuvol i perdíem de 6, però amb bones sensacions, atès que els jugadors hi posaven l'ànima, al 3r quart encara varen ser molt millor les sensacions, tot i perdre les 3 primeres pilotes del quart, i acabavem remuntant 2 punts més i només perdent de 4... això ens va animar i pensavem que es podria guanyar el partit, però el 4t. quart ens va fer veure la crua realitat, entre en Teletovic i en Prigioni ens van fer caure l'ànima als peus, ens varem quedar gelats i es va acabar amb un parcial  de 7 a 20... els nostres primers dos punts els varem fer a falta de 3 minuts per acabar el quart, amb això queda tot dit.
No ens hem de desanimar, em perdut 3 partits a la pròrroga i tot i estar mal classificats de ben segur que a la segona volta ho farem molt millor... ara a intentar guanyar el proper diumenge (a 1/4 d'1 i sense tele) a Saragossa.
Gran fitxatge el de'n Williams (sembla que té la proposta de renovació a sobre de la taula, però de moment està deixant passar el temps) i els valors que no surten a les estadístiques de'n Van Lacke (feia força temps que no veiem un jugador nostre defensar com ho fa ell). Esperar que la trompada que va rebre en Jelínek no sigui res (nosaltres no sabem fer aquestes faltes a un jugador contrari quan està encertat) i que en Pere Tomàs es recuperi ben aviat.